ΕΛΑΣΤΙΚΑ


Εδώ και 30 χρόνια το κατάστημα ελαστικών ειδών Μαζιώτη Μαρία - Μαζιώτης Απόστολος Ο.Ε που βρίσκεται στο Γαλάτσι, εμπορεύεται ελαστικά κορυφαίας ποιότητας.

Σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους ελαστικών όπως: Continental, Michelin, Pirelli, Bridgestone, Yokohama, Dunlop, Goodgear, Uniroyal, εμπορεύεται ελαστικά για κάθε τύπο αυτοκινήτου, μηχανής και ημιφορτηγού. Επίσης, το κατάστημα ελαστικών ειδών Μαζιώτη Μαρία - Μαζιώτης Απόστολος Ο.Ε, αναλαμβάνει και την τοποθέτηση και επισκευή των ελαστικών σας, με τα πλέον σύγχρονα μέσα.

Για καινούργια και μεταχειρισμένα ελαστικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή ελάτε στο χώρο μας στο Γαλάτσι, ώστε μαζί με το εξιδεικευμένο προσωπικό μας να βρείτε τον κατάλληλο τύπο ελαστικών για το όχημα σας.

Για το κατάστημα ελαστικών ειδών Μαζιώτη Μαρία - Μαζιώτης Απόστολος Ο.Ε η δική σας ασφάλεια στο δρόμο είναι ένας από τους πιο βασικούς λόγους λειτουργίας του. Έτσι φροντίζει να σας παρέχει ελαστικά υψηλής ποιότητας, κατάλληλα για όλες τις καιρικές συνθήκες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

image-168112-logos.jpg?1465204362541

GET SOCIAL